Veşti proaste pentru Victor Ponta! Genunchiul pe care îşi bazase întreaga fugă de DNA s-a vindecat perfect, spun medicii turci care l-au luat în primire la deja celebrul spital din Istanbul. Cu toate astea, personalul spitalului va face “tot posibilul” pentru a-i găsi premierului o nouă scuză, efectuând analizele cele mai performante şi costisitoare.

ponta_minciuna_operatie.jpg
 “Din păcate, picioarele lui sunt ca ale unui tânăr de 17 ani, dar poate are, totuşi, ceva la ficat, ceva la încheieturi, o miopie, un furuncul... Ştiţi voi, o scuză cât de cât plauzibilă. Nu putem garanta că o vom găsi, dar Allah mi-e martor că îl vom căuta şi în cur, cum se zice la noi în Turcia!”, a declarat Ortadoğu Murat Bonibon, medicul personal al premierului.

Dacă, în urma analizelor, lui Ponta nu i se va găsi nicio scuză, turcii vor fi obligaţi să recurgă la măsuri radicale, invazive: “Am putea să-i tragem un baros în genunchi sau să-i dăm o şaorma stricată!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 11.09.2015 15:28 Politic

National Cinematografic