Medicii americani: ”Dacă ne luăm după culoare, Donald Trump are Covid de 8 ani!”

Medicii care l-au examinat pe Donald Trump spun că măscăriciul american avea Covid de cel puțin 8 ani, cam de când a început să fie portocaliu la față. Până acum culoarea nu părea un simptom, dar era destul de clar că omul nu se simte bine.

„În privința gustului ne-am lămurit de mult că nu are, dar nu e singurul în situația asta, mai avem și neamul Kardashian pe aici. Dar comportamentul delirant, desele momente în care părea că a adormit în timp ce vorbește prostii, clar semne de epuizare, dacă nu fizică, sigur mentală”, a declarat D.C. Bishop, unul din medicii care s-a ocupat de sănătatea lui.

Trump pare să-și fi revenit destul de repede din criza de pandemie pe care a avut-o și a cerut deja nasul roșu ce i s-a oferit în loc de buton când a luat președinția, și l-a montant și a plecat în campanie electorală. Freza i-a fost afectată puternic în timpul tratamentului, frizerul său personal declarând că a trebuit să intervină cu patru canistre de fixativ să i-o readucă la cotele de dinainte de infectare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 octombrie 2020 14:10
Citește mai mult despre: covid Donald Trump

Alte articole

Vezi mai mult