Medicii îl liniştesc pe Becali: E perfect normal să te doară în spate după un an la puşcărie

Durerile lui Gigi Becali nu justifică eliberarea acestuia, au stabilit medicii penitenciarului Poarta Albă. Potrivit acestora, “e perfect normal să te doară în partea din spate după mai bine de un an petrecut după gratii”, un număr mare de locatari ai închisorii suferind de această consecinţă firească a lipsei companiei feminine.

“Îl compătimim sincer pe domnul Becali şi îi vom prescrie cele mai bune alifii”, a declarat Deceneu Petrescu, medic primar proctolog. “Dar nu îi putem da drumul din închisoare – ar însemna să eliberăm jumătate din deţinuţi. Mai degrabă îi recomandăm câteva luni la sala de forţă şi un tatuaj improvizat, de preferinţă cu un leu fioros. Dacă îşi lucrează muşchii şi devine mai ameninţător, va avea şanse să petreacă nopţile fără dureri în partea din spate.”

Gurile rele spun că, nemulţumit de verdictul medicilor, Becali ar fi apelat la apropiaţii săi pentru a-şi alina durerile în spate. “La ultima vizită, nea Gigi a primit de la prieteni o prăjitură extrem de cremoasă. Unii spun că o foloseşte ca atare, alţii bănuiesc chiar că un complice i-ar fi strecurat în blatul prăjiturii o centură de castitate.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 ianuarie 2014 11:01

Alte articole

Vezi mai mult