O boală cruntă îi lovește pe tot mai mulți români. Este vorba în principal de persoane needucate, certate cu igiena și cu bunul simț, care din ignoranță sau pur și simplu din prostie dezvoltă o formă agravantă a hemoroizilor.

hemoroid_cumpanas.jpg Medicii avertizează că orice hemoroid, oricât de mic, care nu e tratat la timp poate degenera foarte ușor în cumpănaș. ”Iar dacă te alegi cu cumpănași, nu mai scapi de ei, nimic nu se mai poate face pentru un astfel de pacient. Deci în ceasul al 12-lea, până nu e prea târziu, românii cu hemoroizi ar trebui să se prezinte la medic”, recomandă reputatul proctolog Decebal Popescu.

Acesta spune că cumpănașul se remarcă prin virulența cu care se manifestă în rectul victimei, prin excrescențe la nivelul vaselor de sânge, dar și prin flatulență compulsivă și incontinență. ”Nimeni nu vrea să fie în preajma unei persoane cu cumpănași, nici măcar noi, medicii”, susține reputatul proctolog.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 12.11.2019 19:03 Politic

National Cinematografic