Membri USL, excluşi de la congresul Uniunii pentru că au uitat să-l înjure pe Băsescu

Surpriză neplăcută pentru liderii USL la congresul de sâmbătă de la Romexpo! Numeroşi membri de partid au omis complet să-l înjure pe dictatorul Băsescu, astfel că au fost daţi afară. „Ne-am văzut siliţi să-i excludem”, spune Victor Ponta, „fiindcă e clar că acest gen de oameni nu înţeleg regulile jocului democratic. E inadmisibil ce au făcut ei, chiar nu puteau într-o conversaţie la ţigară cu un amic să-şi găsească timp să denunţe un pic dictatura băsesciană? Adică poţi vorbi despre ce-ţi mai fac copiii, despre fotbal sau despre vremea de afară, dar nu poţi zice două vorbe despre abuzurile incredibile ale partidului-stat PDL.”

Alţi membri de partid au fost daţi afară deoarece s-a constat că deţineau accesorii vestimentare de culoare portocalie, un semn clar că susţin tirania lui Băsescu. În pericol de a fi exclus se pare că s-a aflat chiar şi Crin Antonescu, dar candidatul USL la preşedinţie a scăpat la mustaţă deoarece înregistrarea a dovedit că în timpul congresului a mormăit totuşi în somn „Jos Băsescu”.

Printre victimele colaterale ale congresului Opoziţiei s-au numărat şi mai mulţi jurnalişti din trustul Intact, concediaţi de Dan Voiculescu deoarece nu au reuşit să strecoare absolut nicio înjurătură la adresa lui Băsescu deşi aveau mai mult decât suficient loc în rubrica meteo sau la cea de gătit.

Scris de TNR
9 aprilie 2012 12:04

Alte articole

Vezi mai mult