Membrii Guvernului Boc şi Băsescu vor să depună o plângere împotriva populaţiei

Miniştrii cabinetului Boc s-au solidarizat cu Traian Băsescu şi spun că nu mai suportă abuzurile populaţiei şi au de gând să depună o plângere la poliţie. Ei acuză populaţia României că i-a ameninţat constant cu fapte reprobabile, majoritatea cu substrat sexual. Scopul final al demersului pedelist este obţinerea unui ordin judecătoresc care să-i condamne pe românii care îi înjură. „Vrem o decizie judecătorească care să oblige agresorul, populaţia României, să nu se apropie la o distanţă mai mare de 100 de metri de miniştrii guvernului Boc”, a declarat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Aceasta a motivat decizia prin faptul că Traian Băsescu şi aproape toţi miniştrii au primit urări de dulce de la românii nemulţumiţi de măsurile guvernanţilor. „Câtă, scuzaţi termenul, m**e ne-am luat de la populaţie de când am anunţat măsurile cu scăderea salariilor şi pensiilor, numai noi ştim. Suntem oameni şi noi, nu e corect să fim agresaţi în halul ăsta. Mai ales că există femei şi un copil (Emil Boc, n.n.) în Guvern.”

Printre capetele de acuzare formulate împotriva populaţiei României se află calomnia, hărţuirea sexuală sau sodomizarea.

 

Sursa foto: hazmedia.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 mai 2010 13:42
Citește mai mult despre: Basescu Boc guvern plangere politia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult