Degringolada din PMP a depăşit-o chiar şi pe cea din PNL! Mai mulţi membri ai partidului înfiinţat de Traian Băsescu s-au arătat îngrijoraţi că acesta a plecat de la şefia partidului fără să lase un leu pentru notă.

basescupleacadinPMP.jpg

"Nu mi se pare deloc corect! De când e partidul cred că am băut fiecare de vreo 20 de lei, mai puţin nea Traian", a izbucnit în lacrimi Vlăduţ Lică, vice-secretar PMP. "Şi astea 72 de sticle de Chivas de pe bon, tot ale lui nea Traian? Doamne, o să spălăm vase tot anul."

Proaspăt numit preşedinte, Eugen Tomac încearcă să-i liniştească pe membrii de partid şi neagă că ar fi vorba de o nouă ţeapă marca Băsescu. "N-a plecat nicăieri, e sub masă, îl ştiţi, se ţine de glume, puteţi ieşi, nea Traian!", a exclamat Tomac, după care şi-a pus pălăria pe cap, şi-a luat diplomatul şi a declarat că dispare şi el "cinci minute, până la toaletă", în urmă cu vreo două ore.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 18.06.2018 16:53 Politic

National Cinematografic