Degringolada din PMP a depăşit-o chiar şi pe cea din PNL! Mai mulţi membri ai partidului înfiinţat de Traian Băsescu s-au arătat îngrijoraţi că acesta a plecat de la şefia partidului fără să lase un leu pentru notă.

basescupleacadinPMP.jpg

"Nu mi se pare deloc corect! De când e partidul cred că am băut fiecare de vreo 20 de lei, mai puţin nea Traian", a izbucnit în lacrimi Vlăduţ Lică, vice-secretar PMP. "Şi astea 72 de sticle de Chivas de pe bon, tot ale lui nea Traian? Doamne, o să spălăm vase tot anul."

Proaspăt numit preşedinte, Eugen Tomac încearcă să-i liniştească pe membrii de partid şi neagă că ar fi vorba de o nouă ţeapă marca Băsescu. "N-a plecat nicăieri, e sub masă, îl ştiţi, se ţine de glume, puteţi ieşi, nea Traian!", a exclamat Tomac, după care şi-a pus pălăria pe cap, şi-a luat diplomatul şi a declarat că dispare şi el "cinci minute, până la toaletă", în urmă cu vreo două ore.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 18.06.2018 14:53 Politic

National Cinematografic