Mencinicopschi: „Pentru o carieră politică de succes, mâncaţi căcat după fiecare masă”

Pentru că ne aflăm în plină campanie electorală, Gheorghe Mencinicopschi a oferit azi o serie de sfaturi pentru politicienii care vor să aibă o carieră de succes. Cel mai important, spune doctor Menci, este ca politicianul să mănânce căcat după fiecare masă. „Cine nu mănâncă suficient căcat, nu va ajunge niciodată un politician important”, avertizează Mencinicopschi.

El le recomandă politicienilor să aibe tot timpul la ei o caserolă cu căcat, ca să fie acoperiţi în situaţiile în care se află pe drum. La fel de important este, spune doctor Menci, ca politicienii să schimpe periodic căcatul pe care îl mănâncă, pentru că altfel există riscul să plictisească electoratul.

Ideea doctorului Mencinicopschi este confirmată de angajaţii de la bufetul Parlamentului. „Căcatul este nelipsit din meniul parlamentarilor. Toţi mănâncă căcat, care mai de care cu poftă”, a povestit bucătarul de la Parlament. „Unii iau chiar şi câte 2-3 porţii de căcat după fiecare masă. E clar că de la căcatul pe care îl mănâncă zilnic li se trage locul obţinut în Parlament”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 noiembrie 2012 19:11

Alte articole

Vezi mai mult