Mental încă e acolo! Dragnea a dormit azi-noapte cu Ciolacu

Liviu Dragnea se adaptează greu la viața de după pușcărie. Proaspăt eliberat din celulă, el a continuat din reflex activitățile de pușcăriaș și a dormit azi-noapte cu Marcel Ciolacu. Cei doi au făcut un duș împreună, pentru că Dragnea are atacuri de panică dacă rămâne singur în duș, după care s-au dus în dormitor și la 22:00 Marcel a dat stingerea.

Se pare că Liviu Dragnea a pățit totuși niște chestii nasoale în pușcărie, pentru că azi-noapte din dormitorul unde și-a petrect noaptea cu Ciolacu se auzeau niște icnete și chiar răgete, semn că Dragnea are coșmaruri, iar Ciolacu încerca probabil să-l calmeze, că tot striga ”Liviu! Liviu! Aaaah, nu, iar mi-am dat drumul”, semn că și Ciolacu are niște probleme legate de eliberare.

Cel mai dubios e că Liviu a venit singur, fără iubită, căreia i-ar fi spus că nu e celulă mixtă. Azi-dimineață soția lui Marcel Ciolacu spune că cei doi lideri probabil se apucaseră să facă gimnastică, pentru că erau amândoi dezbrăcați, Liviu erau în patru labe pe covor, iar Marcel încerca să-l ajute să-și flexibilizeze zona lombară, altfel nu se explică de ce era practic călare pe el: ”Sunt băieți ambițioși, erau nădușiți de la gimnastică. Prevăd un viitor strălucit pentru PSD cu ei în fruntea partidului”, a spus doamna Ciolacu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 iulie 2021 07:07
Citește mai mult despre: Ciolacu Dragnea pușcărie

Alte articole

Vezi mai mult