Merkel refuză titlul de doctor honoris causa al Politehnicii! Ponta salvează situaţia: OK, îl iau eu

Un moment penibil a fost evitat în ultima clipă la Politehnica din Bucureşti, transmit surse de la faţa locului, după ce Angela Merkel a anunţat că refuză titlul de doctor honoris causa al instituţiei.

Pentru că întreaga ceremonie fusese deja planificată şi invitaţiile fuseseră trimise, premierul Victor Ponta a dat dovadă de generozitate, acceptând să ia asupra lui titlul onorific, rezervat de obicei personalităţilor care au contribuit la progresul omenirii.

“Recunosc, în domenii precum fizica şi chimia merit maximum un titlu de doctor docent, nicidecum trei titluri de doctor honoris causa”, a declarat premierul în faţa comisiei, stârnind nedumerire, deoarece Angelei Merkel i se rezervase o singură astfel de distincţie. “Dar nu pot să nu mă simt măgulit. Dr. h. c. mult. Victor Ponta sună mult mai bine decât dr. Victor Ponta simplu.”

“Le mulţumesc profesorilor mei: Einstein, Tesla, Newton, Aristotel, Adrian Năstase şi Ion Iliescu”, a adăugat Ponta, urmat la scurt timp de mai multe urale şi aplauze perfect verosimile.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
1 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult