Mesaj emoţionant al unui activist între 2 vârste: De când iau Prostamol, nu mă mai piş pe el de vot

“Mă trezeam deseori noaptea fiindcă trebuia să mă piş pe el de vot”, mărturiseşte cu lacrimi în ochi Deceneu Popa, un instalator cu spirit civic din sectorul 3 al Capitalei.

Drama activistului a luat sfârşit abia după ce medicii i-au recomandat o cură de câteva săptămâni cu Prostamol, bănuind în mod corect că prostata mărită era motivul pentru care Popa se pişa pe el de vot aproape din jumătate în jumătate de oră.

“Nu numai că mă piş pe el de vot de 12 ori pe noapte, dar mă şi ustură ca naiba”, declara Popa nu demult, când reporterii l-au surprins purtând chiar şi un tricou cu mesajul “Mă piş pe el de vot”. Strigătul său de ajutor ar fi rămas, poate, neauzit dacă n-ar fi fost în preajmă cadrul medical care l-a diagnosticat şi i-a scris reţeta.

Astăzi, Popa nu se mai pişă pe el de vot, putând dormi liniştit mulţumită pastilelor pentru prostată, iar cearcănele de la ochi aproape că i-au dispărut. “Am încrederea în democraţie a unui tânăr de 16 ani şi viaţa sexuală a lui Romică Ţociu”, se laudă activistul, recomandându-le tuturor prietenilor săi să se prezinte la un examen de prostată, măcar o dată pe an.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 mai 2014 14:05

Alte articole

Vezi mai mult