Uniunea Europeană avertizează România că din păcate condiţiile meteo extreme din Capitală au efecte devastatoare asupra miniştrilor: “Problema poleiului din Bucureşti este gravă. Credem că Petre Daea a alunecat, a căzut şi a suferit o comoţie cerebrală puternică, pentru că recent ne-a vorbit de nişte cormorani care fac baie în piscine”, spune Franz Timmermans, oficial UE.daeapreocupat.jpg

Comisia Europeană recomandă ca atât premierul Dăncilă cât şi ministrul Daea să fie supuşi de urgenţă unor investigaţii la tomograf: “Medicii noştri spun că discursurile celor doi trădează faptul că oficialii români au creierele lichefiate. O altă posibilitate ar fi lobotomia, dar din câte ştim în România n-au mai rămas medici capabili să facă asemenea operaţie”, confirmă Juncker.

Petre Daea dezminte însă zvonurile că ar fi suferit vreo căzătură: “Uneori mai vorbesc şi în limba dacilor şi de-asta nu sunt înţeles perfect. E neşansa lor că n-au învăţat limbi străine. Nu am căzut pe polei, pentru că nu sunt prost, merg în patru labe, ca o oaie, sau ca un ponei, până se topeşte poleiul”, a spus Daea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 25.01.2019 13:14 Politic

National Cinematografic