Mesaj UE: “Petre Daea aşa e el, sau a căzut pe polei şi s-a lovit la cap?”

Uniunea Europeană avertizează România că din păcate condiţiile meteo extreme din Capitală au efecte devastatoare asupra miniştrilor: “Problema poleiului din Bucureşti este gravă. Credem că Petre Daea a alunecat, a căzut şi a suferit o comoţie cerebrală puternică, pentru că recent ne-a vorbit de nişte cormorani care fac baie în piscine”, spune Franz Timmermans, oficial UE.

Comisia Europeană recomandă ca atât premierul Dăncilă cât şi ministrul Daea să fie supuşi de urgenţă unor investigaţii la tomograf: “Medicii noştri spun că discursurile celor doi trădează faptul că oficialii români au creierele lichefiate. O altă posibilitate ar fi lobotomia, dar din câte ştim în România n-au mai rămas medici capabili să facă asemenea operaţie”, confirmă Juncker.

Petre Daea dezminte însă zvonurile că ar fi suferit vreo căzătură: “Uneori mai vorbesc şi în limba dacilor şi de-asta nu sunt înţeles perfect. E neşansa lor că n-au învăţat limbi străine. Nu am căzut pe polei, pentru că nu sunt prost, merg în patru labe, ca o oaie, sau ca un ponei, până se topeşte poleiul”, a spus Daea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 ianuarie 2019 14:14
Citește mai mult despre: Dancila juncker Petre Daea polei UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult