Mesaje noi pe şantierele de metrou: „În 300 de ani aici va fi staţia de metrou a strănepoţilor tăi”

În sfârşit o decizie decentă a Primăriei Bucureşti! Sorin Oprescu a dat ordin ca toate banerele care anunţau că în 3 ani se vor da în folosinţă staţiile de metrou din Drumul Taberei să fie înlocuite cu altele noi, care să aibă un mesaj mai aproape de realitate. Astfel, mesajele „În 3 ani aici va fi staţia ta de metrou” vor fi înlocuite cu „În 300 de ani aici va fi staţia de metrou a stră-strănepoţilor tăi”.

„Cum dracu’ să terminăm lucrările în 3 ani? Nu mai suntem pe vremea lui Ceauşescu! Ăla le făcea în 3 ani, că pe vremea aia era mai greu să furi bani publici, că te lega Securitatea. Ştiu asta sigur de la tata, că el activa în domeniu, ca să zic aşa. Scrieţi că vom termina în 300 de ani, să scăpam de gura dobitocilor care stau acolo şi se plâng că le-am transformat cartierul într-un şantier”, le-a transmis Oprescu consilierilor săi.

Primarul general se arată optimis că în 300 de ani se vor finaliza lucrările. „E timp berechet să se schimbe total clasa politică, iar la un moment dat o avea şi Bucureştiul un primar care să folosească banul public pentru bucureşteni, nu pentru acoliţii lui. Că nu banii sunt problema, doar Capitala are buget un milard de euro pe an, ci lipsa mea de chef şi interes”, a recunoscut, cu sinceritate, Oprescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 martie 2013 12:03

Alte articole

Vezi mai mult