Meteo! Multor români le plouă în gură

Meteorologii au emis azi o atenţionare de cod portocaliu pentru mai multe judeţe din ţară. Pe fondul ultimelor decizii luate de guvernul Ponta, românilor care locuiesc în judeţele mai săracele le va ploua masiv în gură în următoarea perioadă. În anumite judeţe, cum este Vasluiul, urgia s-a abătut deja, existând deja câteva sute de mii de sinistraţi care se plâng că le plouă în gură.

“De când mă ştiu eu nu mi-a plouat în gură aşa de tare ca acum”, povesteşte Ghiocel Asimionesei, un vasluian de aproape 40 de ani, în timp ce întoarce capul după o babă trecută bine de 90 de ani. “Nici pe vremea bunicilor mei, când sărăcia era lucie, nu era atât de rău ca acum.”

Premierul Victor Ponta ridică din umeri şi spune că în faţa naturii trebuie să ne recunoaştem limitele. “Ştiu că multor români le plouă în gură, că altora urmează, dar mă simt neputincios în faţa acestei situaţii. Nu putem controla natura. Dacă românilor le plouă în gură, înseamnă că aşa a vrut Dumnezeu.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 februarie 2013 17:02

Alte articole

Vezi mai mult