Metode excentrice! Mituitorii înghiţeau teancuri de bani, iar Oprescu îi “opera de apendicită”

S-a discutat mult în ultima vreme despre metodele de luat şpagă ale lui Sorin Oprescu, însă una dintre tehnicile edilului i-a lăsat cu gura căscată chiar şi pe cei mai versaţi procurori DNA!

Potrivit unor surse juridice, cu mai multe ocazii, mituitorii au fost sfătuiţi să înghită teancurile de bani şi să se prezinte la spital cu simptome de apendicită. După ce Oprescu le făcea analizele pentru a se asigura că au înghiţit suma potrivită, acesta îi invita pe mituitori pe masa de operaţie, unde banii erau extirpaţi cu precizie.

“N-aş fi bănuit nici într-o mie de ani că aşa lua Sorin şpagă”, spune un alt medic de la clinica primarului. “Am intrat de multe ori peste el în operaţie, era mereu foarte concentrat şi pleca de acolo cu câte un sac negru, neinscripţionat. Eu credeam că pur şi simplu are mereu ghinion de pacienţi cu apendicele mare şi pătrăţos, dar de fapt erau teancuri de mii de euro!”

Ceilalţi medici spun că nu li se părea deloc ciudat că, în loc de asistentă, Oprescu insista ca alături de el în blocul operator să se afle doar şoferul său, Cristian Stanca zis “Grenadă”, membrul al clanului Cămătarilor. “L-am văzut odată tăind degetele cuiva, ştia foarte bine ce face!”, a declarat un doctor despre asistentul lui Oprescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 septembrie 2015 14:27
Citește mai mult despre: coruptie DNA medici operatie Oprescu primar spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult