Lucrările la tunelul metroului din Drumul Taberei erau cât pe-aci să se termine! În cursul acestei după-amiezi, ultima cârtiţă uriaşă a ieşit la lumină în zona Parcului Operei, eveniment transmis în direct de mai multe televiziuni. Din păcate, câteva minute mai târziu, cârtiţa Filofteia a intrat înapoi în subteran după ce a aflat pe cine au votat bucureştenii la Primărie.

cartita_filofteia_a_fugit.jpg
“Eu nu stau aici, frate, ai înnebunit”, ar fi huruit dinţii de diamant artificial ai imensului cap de foraj către unul dintre muncitori chiar înainte să dispară în măruntaiele pământului, amânând deschiderea metroului cu încă 3, poate 4 ani.

Potrivit apropiaţilor, cârtiţa Filofteia chiar spera ca, după calamitatea Oprescu, locuitorii Capitalei să “se trezească naibii”, însă la vederea Gabrielei Firea utilajul ar fi zbughit-o înapoi în văgăuna lui, ca să nu se trezească vopsit în roz în mijlocul unui concert de muzică populară.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 27.07.2017 20:25 Politic

National Cinematografic