Metroul, centrul campaniei electorale. Azi Piedone a cântat la acordeon în metrou

Văzând efectul imens pe care l-a avut promovarea făcută de doctorul Cîrstoiu la metrou, oportunistul primar Piedone a contracarat și el, câteva zile mai târziu, apărând și el acolo, alături de o întreagă echipă electorală. Acesta a venit cu un acordeon și a încântat călătorii cu cele mai frumoase manele românești și internaționale.

„Eu, de obicei, nu ascult manele, le detest. Dar, știi cum e, la un chef, mai bei ceva, merge să dai drumul la manele”, au declarat 100% din călătorii aflați în metrou la momentul respectic. Primarul a stârnit și o serie de reacții negative din partea bucureștenilor care ascultau alte manele la căști, și nu doreau să fie întrerupți.

Mai mult, numeroși călători au simțit o dorință de nestăpânit de a-i lipi pe frunte lui Piedone bani sau voturi. În contrapartidă, echipa de campanie a doctorului Cîrstoiu plănuiește ca săptămâna viitoare acesta să vină să buzunărească oamenii la metrou, să obțină și mai multe voturi, acestea fiind pasiunile de bază ale oricărui bucureștean: să fie fura și să asculte manele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

5 aprilie 2024 11:41
Citește mai mult despre: cîrstoiu metrou piedone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult