Metrourile vechi Astra vor ajunge la Cluj, să fie expuse sub statuia lui Matei Corvin

Știrea că Metrorex va retrage garniturile vechi de tren nu a trecut neobservată la Cluj. Emil Boc s-a mișcat extrem de rapid și a cumpărat metrourile vechi Astra ca să le amplaseze în centrul Clujului, în jurul statuii lui Matei Corvin.

Emi Boc spune că îi va dărâma „pe ăia patru din jurul statuii, că nici eu, nici clujenii, habar n-avem cine sunt ăia. Pe cel de pe cal, Marian Corvin, îl știm toți clujenii. Ca să nu mai zic că ăia patru sunt unguri, nu români, ca regele Marian Corvin de pe cal. Așa că în locul lor vom pune vagoane de metrou.”

În paralel, prin Cluj au apărut deja mai multe panouri electorale cu Emil Boc zâmbind și mesajul „V-am adus metroul la Cluj. Promisiune onorată”. Cu toate acestea, primarul clujean insistă că aducerea vagoanelor de metrou nu a fost nicidecum o mișcare electorală.

„Dacă chiar vreți să știți, este o mutare financiară”, insistă Boc. „Vom pune o taxă de intrare de 10 lei și sunt sigur că clujenii se vor înghesui să ocupe un loc în vagonul de metrou măcar pentru câteva minute. Vom aduce mulți bani la bugetul primăriei, sunt sigur.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 aprilie 2024 08:17
Citește mai mult despre: cluj emil boc metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult