Mihai Tudose insistă că el nu bea: ”Păi ce, îs prost? Eu îmi injectez alcoolul direct în venă, nu îl beau!”

Viitorul premier Mihai Tudose s-a arătat deranjat de faptul că lumea crede despre el că e un mare consumator de alcool. Într-o conferință de presă ținută la 2:30 noaptea, în fața unei audiențe inexistente, pesedistul a insistat că el n-a mai pus strop de alcool în gură de mai bine de 10 ani.

”Am remarcat cu uimire că într-un loc numit internet sunt foarte multe glume pe seama mea, cum că aș bea foarte mult alcool”, spune pesedistul. ”Nimic mai fals! Ba chiar e o blasfemie să spui așa ceva despre mine. Toți care mă știu pot confirma: eu de 10 ani îmi bag alcoolul direct în venă, ca profesioniștii, nu beau cu păhărelul pe gură, ca începătorii. Fața mea nu minte, nu ajungi să arăți așa dacă nu bagi alcool în venă, credeți-mă pe cuvânt!”

Mihai Tudose s-a arătat dispus să și demonstreze că dacă bea alcoolul prin metoda clasică, acesta nu are absolut nici un efect asupra sa. ”Pot să golesc un butoi de coniac fără să mă îmbăt măcar un pic”, spune carmolistul. ”Abia dacă încep să-l bag în venă se simt primele efecte, dar abia când ajung pe la jumătatea butoiului, nu mai repede.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 iunie 2017 12:06
Citește mai mult despre: betiv mihai tudose premier

Alte articole

Vezi mai mult