Premierul țării nu e așa de prost pe cum pare și cum mărturisec toți cei care l-au cunoscut. Acesta a pus în aplicare o tehnică străveche, folosită de obicei de fetele care merg în club, numindu-l vicepremier pe Victor Ciorbea astfel încât, când se vorbește de Guvern, el să fie ăla frumosul. 

ciorbea tudose.jpg

Mai mult, premierul intenționează să-l ia pe Victor Ciorbea în delegație oriunde merge, pentru a fi pus în valoare de Ciorbea. „Am impresia că cineva își bate joc de noi. Văd aproape zilnic tot felul de bărbați urâți, gen Merkel, dar ce am văzut în România depășește orice imaginație”, a declarat președintele comisiei europene, Jean-Claude Juncker.

Consultanții politici din zona PSD nu văd însă cu ochi buni măsura luată de Tudose. Asta pentru că, deși la aspect e clar că premierul iese câștigător, la proba de slugă Ciorbea pare să aibă mai multă experiență și există riscul să îi fure unul din cele mai râvnite joburi din România, cel de băiat care-i cumpără țigări liderului Liviu Dragnea. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 19.09.2017 17:03 Politic

National Cinematografic