Nu e nicio coincidență că Mihai Tudose a decis să revină în PSD fix pe 7 ianuarie, de Sf. Ion. A fost suficient ca fostul premier să audă că la sediul PSD dă Ion Iliescu de băut de ziua lui, că imediat a și întrebat: ”Unde semnez adeziunea pentru revenirea în PSD?”.

tudose_iesire_birt.jpg Rugat de jurnaliști să comenteze decizia luată ieri, Mihai Tudose a dat un răspuns extrem de sincer: ”Uăi, ce mă doare capul! Jur să nu mai beau niciodată!”. Apoi s-a plâns că se simte deshidratat și a smuls o sticlă de apă din mâna unui jurnalist, după care s-a retras în biroul lui.

”Ne bucurăm că domnul Tudose - nea Mihai, cum îl știm toți - a decis să revină în familia PSD, însă ne-am bucura și mai tare dacă data viitoare ar lăsa niște băutură și pentru alții, nu s-o bea el pe toată, ca aseară”, a spus Marian Ciolacu, actualul lider al PSD, despre revenirea fostului premier în partid.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 08.01.2020 18:28 Politic

National Cinematografic