Nu e nicio coincidență că Mihai Tudose a decis să revină în PSD fix pe 7 ianuarie, de Sf. Ion. A fost suficient ca fostul premier să audă că la sediul PSD dă Ion Iliescu de băut de ziua lui, că imediat a și întrebat: ”Unde semnez adeziunea pentru revenirea în PSD?”.

tudose_iesire_birt.jpg Rugat de jurnaliști să comenteze decizia luată ieri, Mihai Tudose a dat un răspuns extrem de sincer: ”Uăi, ce mă doare capul! Jur să nu mai beau niciodată!”. Apoi s-a plâns că se simte deshidratat și a smuls o sticlă de apă din mâna unui jurnalist, după care s-a retras în biroul lui.

”Ne bucurăm că domnul Tudose - nea Mihai, cum îl știm toți - a decis să revină în familia PSD, însă ne-am bucura și mai tare dacă data viitoare ar lăsa niște băutură și pentru alții, nu s-o bea el pe toată, ca aseară”, a spus Marian Ciolacu, actualul lider al PSD, despre revenirea fostului premier în partid.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 08.01.2020 18:28 Politic

National Cinematografic