Nu e nicio coincidență că Mihai Tudose a decis să revină în PSD fix pe 7 ianuarie, de Sf. Ion. A fost suficient ca fostul premier să audă că la sediul PSD dă Ion Iliescu de băut de ziua lui, că imediat a și întrebat: ”Unde semnez adeziunea pentru revenirea în PSD?”.

tudose_iesire_birt.jpg Rugat de jurnaliști să comenteze decizia luată ieri, Mihai Tudose a dat un răspuns extrem de sincer: ”Uăi, ce mă doare capul! Jur să nu mai beau niciodată!”. Apoi s-a plâns că se simte deshidratat și a smuls o sticlă de apă din mâna unui jurnalist, după care s-a retras în biroul lui.

”Ne bucurăm că domnul Tudose - nea Mihai, cum îl știm toți - a decis să revină în familia PSD, însă ne-am bucura și mai tare dacă data viitoare ar lăsa niște băutură și pentru alții, nu s-o bea el pe toată, ca aseară”, a spus Marian Ciolacu, actualul lider al PSD, despre revenirea fostului premier în partid.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 08.01.2020 18:28 Politic

National Cinematografic