După mai multe zile de jigniri reciproce, Mihai Tudose și Carmen Dan au decis să pună capăt războiului declarațiilor. Primul pas l-a făcut fostul premier, care a scris pe Facebook un mesaj împăciuitor: ”Scuzele mele, doamnă Carmen Dan, dar eram beat când am spus ce-am spus despre dumneavoastră. Jur că nu mai beau niciodată!” 

mihai_tudose_carmen_dan.jpg Totodată, Mihai Tudose a precizat că nici măcar n-a realizat c-o jignește pe Carmen Dan. ”Sincer vă spun, eu aveam impresia că o jignesc pe Viorica Dăncilă”, a precizat fostul premier. ”Știți cum e, Viorica e femeie, Carmen Dan e femeie, e foarte ușor să le încurci între ele. Vorba aia, pățăști!”

La scurt timp, Carmen Dan a dat Like la postarea lui Tudose, după care și-a cerut la rândul ei scuze, tot pe Facebook. ”Î-mi cer și eu scuze la domnul Mihai, eram decât proastă”, a postat ministrul de Interne. Ulterior, Carmen Dan a precizat într-un interviu telefonic c-a pus urechea la priză și a auzit o voce care i-a spus că a greșit și de aceea a decis să-și ceară scuze.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 25.04.2019 13:58 Politic

National Cinematografic