Mihail Neamţu vrea să candideze în colegiul Vatican, pe postul lăsat vacant de Benedict al XVI-lea

Liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, simte că a venit timpul să ţintească un post cu adevărat important. Imediat după ce s-a anunţat că Papa de Benedict al XVI-lea va demisiona, închipuitul politician a scris pe pagina sa de Facebook că îşi depune candidatura pentru postul de Suveran Pontif.

“Eu am fost legionar, Papa Benedict al XVI-lea a fost în tineretul hitlerist, deci se poate spune pe bună dreptate că avem lucruri în comun. Biserica Catolică are nevoie de continuitate, iar eu mă consider cel mai potrivit om pentru postul de Suveran Pontif. Mizez foarte mult pe sprijinul românilor din Italia”, este mesajul postat de Neamţu pe Facebook.

Liderul Noii Republici spune că s-a consultat cu ambii colegi de partid şi că a obţinut deja susţinerea lor. Mihail Neamţu e totodată convins că nu va avea probleme nici cu acceptarea candidaturii sale. “Din câte ştiu eu, băsismul nu este incompatibil cu catolicismul”, spune el.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 februarie 2013 13:02

Alte articole

Vezi mai mult