Imaginile cu șeful cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache, dormind la o întâlnire oficială în serbia au făcut înconjurul internetului iar acesta a fost nevoit să dea o serie de explicații. Acestea nu au fost deloc surprinzătoare, Mihalache spunând că asculta un discurs al lui Iohannis.

mihalache_dormind_bustean copy.jpg „De obicei nu adorm, că președintele când e în delegații în altă țară vorbește în germană. Dar acolo, în Serbia, a avut ambiția să le vorbească oamenilor în română și nu am mai rezistat. După primele cinci minute, deși luasem energizante și-mi făcusem și o injecție cu adrenalină n-am mai putut rezista”, a spus Mihalache.

Acesta a precizat că nu este singurul care a avut de suferit, și alți membri ai delegației erau adormiți pe unde puteau. De aceea, protocolul de securitate îi interzice lui Klaus Iohannis să repede discursurile în timpul zborului, pentru ca nu cumva să audă piloții și să adoarmă instantaneu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 20.10.2015 13:52 Politic

National Cinematografic