Mii de bugetari care dormeau la birou, treziți fără milă de ultimul mesaj RO-Alert

Zi infernală pentru bugetarii din București. Pe la ora 10:45, când se doarme cel mai bine la birou, mii de bugetari au fost treziți brutal de sunetul nemilos al unui mesaj trimis de RO-Alert. Unii bugetari au tresărit atât de tare încât au dat cu capul de monitorul din fața lor, iar acum cer daune serioase de la stat.

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, la puțin timp după ce au adormit la loc, pe la 11:15, bugetarii au fost treziți din nou de același mesaj RO-Alert, varianta în engleză. Bieții bugetari n-au avut încotro și s-au dus să doarmă acasă, nu înainte însă de a-și lăsa telefoanele la birou.

Guvernul pare că își asumă vina pentru modul brutal în care i-a trezit azi pe bugetari. Ca să treacă mai ușor peste trauma trăită, bugetarii vor primi un spor de 50% la următorul salariu, în contul stresului acumulat la muncă. De asemenea, se va lăsa și cu demiteri la serviciul RO-Alert. În plus, nu se vor mai da mesaje RO-Alert înainte de ora 14:00, ora la care bugetarii se trezesc și pleacă spre casă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
20 octombrie 2020 13:21
Citește mai mult despre: bugetar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult