Mii de bugetari în pericol de șomaj, după ce o pisică a fost dresată să folosească xeroxul

Tehnologia evoluează constant dar și tehnicile de HR! Munca a mii de angajați din sectorul de stat ar putea fi în pericol după ce oamenii de știință de la un pet-shop din cartierul Colentina din București au demonstrat că o pisică poate fi învățată să folosească xeroxul.

„Avantajele acestei metode sunt de-a dreptul revoluționare. În momentul de față, în fiecare insituție publică există cel puțin două persoane care nu au altceva de făcut decât să tragă documente la xerox. Asta înseamnă timp și bani. O pisică poate face același lucru și este mult mai ieftină, consumând doar câteva kilograme de crănțănele pe lună. În plus, mai poate mânca și parizer de la colegi și face singură la lădiță”, au declarat savanții care au făcut descoperirea.

Un alt avantaj al pisicilor este că, deși dorm 20 de ore pe zi, tot dorm mai puțin decât un funcționar public, care face asta cam 22 de ore pe zi. Conform estimărilor, înlocuirea funcționarilor publici cu pisici ar duce la 10.000 de disponibilizări în sectorul de stat și o economie la buget de un miliard de euro anual.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 mai 2015 11:05

Alte articole

Vezi mai mult