Mii de elevi au refuzat diplomele de Bac când au aflat că ministrul Educaţiei e Remus Pricopie

Lovitură de teatru dată de mii de elevi din toată ţara la puţin timp după încheierea examenului de Bacalaureat. Abia ieşiti din febra examenelor, aceştia au aflat, cu stupoare, că ministrul Educaţiei este ăla, Remus Pricopie, de care râdea lumea la televizor. Astfel, mulţi dintre ei au refuzat să primească diplomele, susţinând că s-ar face de ruşine cu ele.

“Vai de steaua şi de zilele mele, cum să am o diplomă emisă de ministerul condus de ăla? Râde lumea de mine pe stradă, face mişto vânzătoarea când îmi iau ţigări. Mai bine falsific una, să nu creadă lumea că-s chiar aşa de prost”, a declarat, cu furie, un elev care tocmai a luat Bac-ul cu note mari. “Nici dacă era Vanghelie nu ne făceam aşa de ruşine. Măcar ăla e hazliu când abia reuşeşte să se exprime public, n-are şcoală, dar Pricopie ce scuză are? Să şi-o bage undeva, prefer să creadă lumea despre mine că-s repetent”.

“Cum să mă duc cu astfel de diplomă să-mi fac dosarul de facultate?”, a declarat, printre lacrimi, o elevă care a promovat fără probleme examenele. “Noroc cu mama care m-a luat în braţe şi mi-a zis, lasă dragă, n-o fi foc, măcar nu eşti aşa de proastă ca Dan Şova”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 iulie 2013 10:07

Alte articole

Vezi mai mult