Mii de femei îşi denunţă soţii la DNA: „Codruţa, bărbatul meu e beţiv, mă bate şi e corupt!”

Mii de femei abuzate din România au primit o șansă nesperată din partea DNA-ului, unde-și pot reclama acum soțul nu doar că e bețiv și le bate ci și că este corupt. „Primesc zeci de telefoane zilnic și sute de delațiuni scrise în care aflu ce le-a făcut bărbatul, cum a venit beat acasă, cum a făcut scandal și, mai ales, cât e de corupt”, spune șefa DNA.

Aceasta a menționat că mai bine de 40% din plângerile la DNA sunt făcute de soțiile corupților care nu mai suportă să stea cu ei în casă. „Dom’le, acceptam că fură, că nu fura numai pentru el. Aveam și eu termopane la casă, nu ca săracii ăștia din sat. Dar să vină beat acasă să mă bată cu un sac de bani, iraaaa, așa ceva n-am întâlnit. Când eram săraci și tineri mă bătea doar cu pumnii și picioarele, că mă iubea”, a povestit o denunțătoare de primar.

Și alte femei s-au plâns de indiferența soților lor. „De când este corupt și are bani nu mă mai bate el. Pune șoferul să mă bată. S-a distanțat teribil, nu mai e bărbatul pe care l-am cunoscut. Plus, când vine acasă nu mai pute a țuică de electrod ci miroase a uischi de-ăla scump”, a povestit o altă soție de deputat moldovean.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ef
3 noiembrie 2016 16:11
Citește mai mult despre: bataie DNA kovesi

Alte articole

Vezi mai mult