Mii de hoţi români, dezamăgiţi să afle că pentru munca lor există încă restricţii în Anglia

Aflaţi de ani buni în Marea Britanie, mii de tineri cu multiple calificări în domeniul infracţional spun că eliminarea restricţiilor pe piaţa muncii pentru români e o “minciună gogonată”. De la clonatori de carduri la hoţi de buzunare, harnicii români se plâng că autorităţile britanice le restricţionează în continuare munca, sfidând reglementările proaspăt intrate în vigoare.

“Am auzit şi eu că ne-ar fi ridicat restricţiile”, se plânge Victor Rolcea, membru al breslei tâlharilor de mai bine de zece ani. “Bucuros că nu mai trebuie să muncim noaptea, pe ascuns, am mers cu câţiva prieteni în piaţa Trafalgar şi ne-am pus pe treabă. Voiam să scoatem bancomatul din ţâţâni, cu gândul să-l luăm acasă şi să-l desfacem. Muncă grea, nu glumă, ne curgea sudoarea pe frunte. Englezii ăia îmbuibaţi n-ar şti să o facă dacă le-ai pune un flex în mână, lor le place să stea în birouri, să ne lase pe noi la munca de jos.”

“La nici cinci minute, au apărut nişte poliţişti şi ne-au restricţionat cu neruşinare. Le-am arătat articolul din ziar unde scria mare ‘Fără restricţii pentru muncitorii români’, dar n-au vrut nici în ruptul capului să ne lase să ne facem munca. Halal drepturi”, a adăugat românul.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Vasile
3 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult