Prezenţă masivă a jandarmilor în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după pronunţarea sentinţei în dosarul lui Dragnea. Jandarmii spun că au o listă cu 5 judecători deosebit de periculoşi, se ştiu ei care sunt, şi urmează să-i legitimeze şi să-i neutralizeze cu duba, pentru că e inadmisibil să atenteze la siguranţa naţională şi la privilegiile celor care apără penalii din sistem.jandarmi_iccj.jpg

Toţi jandarmii au muniţie de război, cumpărată recent, motivând că “E păcat să se irosească. Să tragem şi noi câteva focuri, măcar”. La faţa locului este prezentă şi maşina specială cu tunul de apă, cu care jandarmii au agresat femei, copii şi în general oameni paşnici, care nu doreau decât să se termine cu hoţia din ţara asta, confirmă surse din faţa ICCJ.

Jandarmii spun însă că ei doar îşi exercită atribuţiile legale: “Aceşti judecători bagă oameni la puşcărie, oameni care ne dau nouă avantaje materiale. Dacă bagă şi alţi oameni din PSD? Cine ne mai dă nouă salarii mari ca să gazăm oameni paşnici? Judecătorii trebuie numiţi de PSD, altfel iată ce se poate întâmpla”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 27.05.2019 18:07 Politic

National Cinematografic