Mii de jandarmi cu muniţie de război, în faţa ICCJ. Aşteaptă să iasă judecătorii

Prezenţă masivă a jandarmilor în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după pronunţarea sentinţei în dosarul lui Dragnea. Jandarmii spun că au o listă cu 5 judecători deosebit de periculoşi, se ştiu ei care sunt, şi urmează să-i legitimeze şi să-i neutralizeze cu duba, pentru că e inadmisibil să atenteze la siguranţa naţională şi la privilegiile celor care apără penalii din sistem.

Toţi jandarmii au muniţie de război, cumpărată recent, motivând că “E păcat să se irosească. Să tragem şi noi câteva focuri, măcar”. La faţa locului este prezentă şi maşina specială cu tunul de apă, cu care jandarmii au agresat femei, copii şi în general oameni paşnici, care nu doreau decât să se termine cu hoţia din ţara asta, confirmă surse din faţa ICCJ.

Jandarmii spun însă că ei doar îşi exercită atribuţiile legale: “Aceşti judecători bagă oameni la puşcărie, oameni care ne dau nouă avantaje materiale. Dacă bagă şi alţi oameni din PSD? Cine ne mai dă nouă salarii mari ca să gazăm oameni paşnici? Judecătorii trebuie numiţi de PSD, altfel iată ce se poate întâmpla”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 mai 2019 16:07
Citește mai mult despre: jandarmi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult