Miresme delicioase de cozonac şi porc pârlit umplu străzile şi spiritul sărbătorilor e în aer! Deşi abia a început toamna, mii de români sărbătoresc Crăciunul şi Revelionul din timp, îngrijoraţi că la iarnă, după o eventuală victorie a lui Victor Ponta în alegeri, n-o să mai aibă nimeni chef de petreceri.

ponta_craciun.jpg
“Mă duc să cumpăr un pom de Crăciun”, spune Vlăduţ Popescu, locuitor al sectorului 3. “E plin de brazi în pieţe, preţul e bun, de ce n-aş sărbători şi eu Naşterea Domnului acum, cât încă mai avem curent electric pentru beculeţe? Că dacă vine Ponta...”

“Şi vremea asta răcoroasă e un semn: vorba aia, nu neapărat zăpadă, dar ceva să fie ca de Crăciun!”, adaugă un vecin, târâind o sanie pe asfaltul ud din faţa blocului. “La mulţi ani, 2015! Că dacă vine Ponta...”

Printre alţi artişti, Ştefan Bănică jr. a confirmat că va susţine un recital special pentru românii care sărbătoresc Crăciunul acum, “dar asta nu mă va opri să concertez şi în decembrie, chiar dacă vine Ponta.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 24.09.2014 14:57 Politic

National Cinematografic