Mii de tineri se plâng de reumatism după ce anul ăsta n-a mai fost nămol la Electric Castle

Mii de tineri se întorc acasă cu dureri de şale şi de mijloc după un Electric Castle dezamăgitor! Deşi în fiecare noapte s-a băut şi s-a dansat până în zori, anul ăsta n-a mai fost pic de nămol în incinta festivalului, fapt care i-a lăsat cu buza umflată pe toţi cei care veniseră la Bonţida special ca să-şi trateze reumatismul.

Situaţia, spun martorii, e cu atât mai penibilă cu cât show-ul de la Bonţida a fost deschis de Mirabela Dauer şi Cornia Chiriac. „Bietele femei, era clar pentru ce se aflau acolo, şi totuşi au plecat mai bolnave decât veniseră. După câteva minute erau înţepenite total şi nimeni n-avea măcar un polonic de nămol, să le facă nişte împachetări rapide”, spune Vlăduţ zis Bilă, student din Cluj.

Organizatorii festivalului şi-au cerut prompt scuze pentru uscăciunea de anul acesta şi au promis că ediţia din 2018 va avea loc la Băile Amara, unde „mocirla va fi până la brâu, mai ceva ca la Woodstock” şi o întreagă bază de tratament cu zeci de proceduri va sta 24 de ore din 24 la dispoziţia fanilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 iulie 2017 16:07
Citește mai mult despre: Electric Castle namol

Alte articole

Vezi mai mult