Mii de umbrele, rechemate în service ca urmare a inundaţiilor din Moldova

Corpul de control al Guvernului, aflat sub conducerea directă a premierului Emil Boc, a finalizat analiza preliminară a motivelor pentru care inundaţiile din Moldova au afectat negativ atât de multe persoane. Principala concluzie a specialiştilor Guvernului este că inundaţiile sunt intim legate de umbrelele folosite de sinistraţi.

Nicolae Umbreleanu, şeful comisiei de anchetă: „În urma verificărilor făcute la faţa locului, am descoperit cu stupoare că în toate zonele inundate oamenii au apelat intens la umbrele. Comparativ, în zonele în care nu a plouat, umbrelele nu au fost folosite deloc. Concluzia este, astfel, clară: inundaţiile au legătură cu folosirea umbrelelor.”

Astfel, prima măsură luată de Guvern este rechemarea în service a tuturor umbrelelor folosite în Moldova, pentru verificări suplimentare. „Nu ştim sigur dacă e vorba de o defecţiune a umbrelelor, sau pur şi simplu prezenţa lor afectează negativ populaţia. Singura certitudine este că inundaţiile au legătură cu umbrelele. E singura pistă pe care o avem, dar e suficient de plauzibilă pentru a merge pe ea”, a declarat Emil Boc.

Premierul n-a pierdut ocazia de a-i felicita pe membrii comisiei pentru profesionalismul cu care au analizat situaţia. „Oamenii aceştia sunt eroi, au venit cu e explicaţie plauzibilă pentru cauzele inundaţiilor într-un timp record”, a spus acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 iulie 2010 12:43
Citește mai mult despre: ancheta Boc guvern inundatii Moldova ploaie umbrela

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult