Vizita lui Mike Tyson în Parlamentul României a fost un succes! Potrivit martorilor, zeci de senatori şi deputaţi de la toate partidele s-au bucurat ca nişte copii, aşezându-se pe rând în poala fostului boxer şi punându-i tot felul de întrebări despre viaţa în puşcărie.

tyson_parlament_tariceanu.jpg
“Mă simt onorat să împart din cunoştinţele mele cu distinşii membri ai Parlamentului. Eu am făcut deja 3 ani pentru viol, mulţi dintre ei abia se pregătesc pentru prima condamnare, fireşte că au o sumedenie de curiozităţi”, a spus Tyson. “Le-am explicat cum se ţine săpunul, cum se palmează ţigările, cum se bate codul Morse cu lingura în perete... Chestii de bază, ca pentru boboci. Nu mai plângeţi, nu e aşa greu la zdup, domnule Tăriceanu!”

“E mare, negru şi ştie bătaie. Oare cât vrea ca să vină cu noi la puşcărie, să ne ţină spatele?”, s-a întrebat un senator PSD de Argeş, pregătit să-i ofere pugilistului un contract dolofan cu statul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 05.10.2016 15:30 Politic

National Cinematografic