Milioane de români au primit SMS-uri în care Ponta le promite că îi numeşte premieri dacă îl votează

Dacă Ponta se ţine de cuvânt, România ar putea fi prima ţară din lume cu câteva milioane de prim miniştri! Candidatul PSD a trimis milioane de SMS-uri în care le promite românilor că îi numeşte premieri dacă îl votează în turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

Astfel, pe lângă Tăriceanu, Georgescu, Maior, Dragnea, Vadim, Hunor, Cătălin Botezatu, Mihai Gâdea, un clovn de la circ şi alţi câţiva apropiaţi ai candidatului PSD, aproximativ 9 milioane de români au primit deja mesajul care îi anunţa că sunt propuşi pentru funcţia de prim ministru.

“Am fost foarte măgulit de ofertă. Personal, cred că m-aş descurca mai bine decât Tăriceanu. Pe mine şi pe vecinii mei ne bate gândul să acceptăm propunerea domnului Ponta”, spune Decebal Popescu, unul dintre pensionarii din cartierul Balta Albă proaspăt nominalizaţi la şefia Guvernului. „Păi gângavul ăla de Iohannis nu ne-a promis nici măcar un loc în Parlament.”

“Pentru că Palatul Victoria ar deveni neîncăpător în cazul foarte probabil al victoriei domnului Ponta, sediul Guvernului ar putea fi mutat în Catedrala Mântuirii Neamului”, transmit social-democraţii. “Mai ales că Patriarhul Daniel a fost şi el propus prim ministru.”Times
New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora
19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de
duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
5 noiembrie 2014 11:39
Citește mai mult despre: alegeri guvern Ponta prim-ministru tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult