Vestea că Ion Iliescu a fost pus sub învinuire pentru infracțiuni împotriva umanității i-a luat complet prin surprindere pe români. Majoritatea au avut impresia că visează și a fost nevoie de multe ciupituri până să se convingă că bolșevicul Iliescu a fost într-adevăr pus sub acuzare.

iliescu_duce_dorul_batelor_de_mineri.jpg Pentru mulți români, punerea sub învinuire a lui Iliescu este a treia cea mai bună veste din istoria omenirii, după stăpânirea focului și inventarea berii. Evident, încrederea în justiție a atins un maxim istoric, un nivel care ar putea fi depășit doar printr-o condamnare  cu executare a aceluiași Ion Iliescu.

Un alt efect interesant este că, acum că a fost pus sub acuzare, majoritatea românilor nu-i mai doresc moartea lui Iliescu, ci ar prefera să-l vadă cât mai mulți ani după gratii. Desigur, există în continuare și românii radicali, care ar vrea ca Ion Iliescu să aibă soarta precedentului mare lider comunist, Nicoale Ceaușescu, și să fie executat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 21.10.2015 19:46 Politic

National Cinematografic