Loteriile continuă să-i seducă pe visători! Aşa cum, mai demult, românii ar fi dat orice să nimerească mult râvnitele "6 din 49" şi să devină milionari, astăzi milioane de români s-au înscris la tragerea la sorţi pentru completul de 5 care îl va judeca pe Liviu Dragnea.

loterie_dragnea_bilete_coada.jpg

"În sfârşit, o tragere care merită! M-am săturat de bingo şi de alte prostii, aici chiar poţi să câştigi ceva care să-ţi producă satisfacţie", a comentat un bucureştean, sperând să fie el cel care loveşte cu ciocănelul şi anunţă condamnarea şefului PSD la ani grei de ocnă.

Din păcate, rezultatele tragerii la sorţi au stârnit în rândul românilor oareşce neîncredere în justiţie. "Din milioane de participanţi, toţi 5 sunt judecători, ba mai mult, judecători care au mai avut dosare similare. Nu vi se pare suspect?", s-a întrebat un tânăr care a cumpărat trei bilete.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 09.11.2018 16:39 Politic

National Cinematografic