Veritabil demagog, premierul Victor Ponta nu a putut rata ocazia să vorbească despre subiectul acestor zile, examenul de Bacalaureat. Conștient că dintre proștii care ar cădea în mod normal Bacul se aleg viitori votanți ai PSD-ului, Ponta a promis că va dubla absolut toate notele din acest an, mai ales că anul viitor vom avea alegeri generale.

ponta_mantogar.jpg ”În plus, sistemul de notare va începe de la 3, deci practic toți elevii au nota 6 asigurată”, a promis Ponta. ”Dacă eram în țară, dublarea notele de Bac era deja publicată în Monitorul Oficial, așa elevii vor trebui să mai aștepte puțin. Sper să dublez notele imediat ce mă întorc în țară, chiar dacă snt convins că băsiștii se vor opune măsurii.”

Probabil luat de val, Ponta a început să spună că are de gând să dubleze și datoria Greciei, numărul de zile libere pentru funcționarii publici din România, dar și rația de ulei, făină și găleți care va fi distrubuită alegătorilor din Teleorman și alte județe înapoiate anul viitor, cu ocazia alegerilor generale.

Scris de Calin | Monday, 29.06.2015 17:02 Politic

National Cinematografic