Mîndruță se face că n-a înțeles apropoul lui Zelenski cu înrolarea străinilor

Deși au trecut vreo câteva zile de când președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a anunțat că permite oricărui bărbat, indiferent de naționalitate, să pună mâna pe armă și să se înroleze în forțele de apărare a țării, viteazul român Lucian Mîndruță încă nu a dat un răspuns clar cu privre la acest subiect. Mai mult, se face că nu a înțeles apropoul.

În timpul invaziei din Crimeea, cunoscutul cititor de prompter a anunțat clar că, la o adică, el știe exact la ce unitate militară și-a lăsat Kalasnikovul când a intrat în rezervă și că oricând e dispus să pună mâna pe el să se lupte cu rușii. Mîndruță a zis că nu are nimic personal cu poporul rus, doar cu câțiva care sunt mai invadatori așa, respectiv Putin și aliații lui.

Zelenski a reiterat invitația de a pune mâna pe arme pentru a lupta cu rușii, ba chiar a promis că la o adică oferă chiar el niște arme. „Totul e să vrei să te bați cu rușii, știi ce zic. Adică real, cu gloanțe, tancuri și aruncătoare de rachete. E ca și cum te-ai bate cu dezinformarea lor pe internet, doar că doar un pic mai tare când greșești. Pe de altă parte, în privința reach, like și share, păi oameni care se luptă pe aici au mult mai mare decât ăia care stau pe scaun și povestesc altora cum stă treaba”, a zis președintele Ucrainei într-o intervenție pe Facebook încheind cu „Știți ce zic?”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
28 februarie 2022 14:46
Citește mai mult despre: Mindruta ucraina zelenski

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult