Miniștrii aleși de Dragnea, invalidați! Niciunul nu a rezistat până dimineața la băut cu premierul Mihai Tudose

Adevărata probă de foc pentru miniștrii noului guvern nu a fost audierea în comisii ci o ședință fulger la Palatul Victoria, ce a avut loc de ieri seară până azi dimineață, la ora 5. Unul câte unul, toți cei propuși pentru un post de ministru au fost invalidați, niciunul rezistând la băutură.

„Eu nu beau”, a spus premierul desemnat Mihai Tudose, completând imediat „cu amatorii. I-am solicitat d-lui Dragnea începerea negocierilor pentru cooptarea PMP-ului la guvernare”. PMP ar urma să primească un post de ministru fără portofoliu pentru Traian Băsescu, ca să aibă și Tudose cu cine bea.

Spre dimmineață premierul desemnat a plecat furios de la Guvern și a vandalizat și girafa de la Antipa, „singura creatură care mai stătea în picioare la ora asta”. Secretarul general al guvernului a cerut ca astăzi, la audierile de comisii să fie aduse și niște borșuri dar Liviu Dragnea a contramandat ordinul. „Așa, dacă sunt praf, lumea o să creadă că e de la mahmureală nu de la prostie”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 iunie 2017 08:06
Citește mai mult despre: bautura mihai tudose

Alte articole

Vezi mai mult