Guvernul Tănase tocmai a pierdut un membru important, pe Ionuț Mișa. Primata pusă de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea să se joace de-a finanțele a fost ademenită azi cu un coș mare de banane, prinsă și dusă înapoi în cușca sa de la Zoo Băneasa. Directorul grădinii zoologice și-a cerut deja scuze pentru c-a lăsat-o pe Mișa la minister.

ionut_misa_banane.jpg ”Trebuia să-l refuz pe Dragnea când mi-a cerut-o, dar habar n-aveam că o s-o pună pe Mișa ministru al Finanțelor”, spune acesta. ”Dacă chiar voia o maimuță, puteam să-i dau oricare alta, că s-ar fi descurcat mai bine decât Mișa. Eu credeam că o ia ca să i-o facă cadou lui Petre Daea, că amândoi sunt la același nivel intelectual, le-ar sta bine împreună.”

Directorul de la Zoo Băneasa spune că Mișa este de departe cea mai proastă maimuță pe care a avut-o vreodată, dar că i-a fost milă s-o eutanasieze. ”Când era doar un pui, un îngrijitor neatent a scăpat-o pe Mișa în cap și de atunci e cam retardată chiar și după standarde de maimuță. Am păstrat-o doar din milă, iar acum regret lucrul ăsta”, a spus acesta.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 27.10.2017 10:47 Politic

National Cinematografic