Ministrul de Finanțe Ionuț Mișa a fost ademenit cu un coș de banane și dus înapoi la Zoo Băneasa

Guvernul Tănase tocmai a pierdut un membru important, pe Ionuț Mișa. Primata pusă de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea să se joace de-a finanțele a fost ademenită azi cu un coș mare de banane, prinsă și dusă înapoi în cușca sa de la Zoo Băneasa. Directorul grădinii zoologice și-a cerut deja scuze pentru c-a lăsat-o pe Mișa la minister.

”Trebuia să-l refuz pe Dragnea când mi-a cerut-o, dar habar n-aveam că o s-o pună pe Mișa ministru al Finanțelor”, spune acesta. ”Dacă chiar voia o maimuță, puteam să-i dau oricare alta, că s-ar fi descurcat mai bine decât Mișa. Eu credeam că o ia ca să i-o facă cadou lui Petre Daea, că amândoi sunt la același nivel intelectual, le-ar sta bine împreună.”

Directorul de la Zoo Băneasa spune că Mișa este de departe cea mai proastă maimuță pe care a avut-o vreodată, dar că i-a fost milă s-o eutanasieze. ”Când era doar un pui, un îngrijitor neatent a scăpat-o pe Mișa în cap și de atunci e cam retardată chiar și după standarde de maimuță. Am păstrat-o doar din milă, iar acum regret lucrul ăsta”, a spus acesta.

Scris de Calin
27 octombrie 2017 11:10
Citește mai mult despre: banane guvern Ionut Misa ministru

Alte articole

Vezi mai mult