Deși a încercat să-și creeze imaginea unui dur, Marcel Vela s-a panicat grav în momentul în care a aflat că a intrat în gura lui Marian Godină - și nu oriunde, ci pe Facebook!!! Imediat, ministrul de Interne s-a urcat în elicopter și a zburat la Brașov, aterizând pe un câmp destul de apropiat de casa lui Marian Godină.

vela_tesala_alpaca.jpg ”Domnul ministru efectiv a țâșnit din elicopter cu țesala în mână și a alergat spre gardul lui Marian Godină”, a povestit pilotul elicopterului. ”S-a și împiedicat de câteva ori în timp ce alerga, dar asta nu l-a oprit, a continuat să alerge până la gard, l-a sărit și s-a oprit lângă alpacă. Apoi a țesălat-o agale, ordonând în același timp «Faceți poze, puneți-le pe Facebook și tăguiți-l pe Godină, ca să vadă ce fac!»”

Marian Godină a aflat însă din primul moment ce se întâmplă în curtea lui, după ce un vecin l-a sunat să-i spună că un dubios cu elicopter i-a sărit gardul și a început să-i zgârie alpaca. Ajuns de urgență acasă, Godină i-a luat obiectul muncii din mână ministrului Vela și l-a țesălat energic pe cap.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 17.02.2020 16:54 Politic

National Cinematografic