Deși a încercat să-și creeze imaginea unui dur, Marcel Vela s-a panicat grav în momentul în care a aflat că a intrat în gura lui Marian Godină - și nu oriunde, ci pe Facebook!!! Imediat, ministrul de Interne s-a urcat în elicopter și a zburat la Brașov, aterizând pe un câmp destul de apropiat de casa lui Marian Godină.

vela_tesala_alpaca.jpg ”Domnul ministru efectiv a țâșnit din elicopter cu țesala în mână și a alergat spre gardul lui Marian Godină”, a povestit pilotul elicopterului. ”S-a și împiedicat de câteva ori în timp ce alerga, dar asta nu l-a oprit, a continuat să alerge până la gard, l-a sărit și s-a oprit lângă alpacă. Apoi a țesălat-o agale, ordonând în același timp «Faceți poze, puneți-le pe Facebook și tăguiți-l pe Godină, ca să vadă ce fac!»”

Marian Godină a aflat însă din primul moment ce se întâmplă în curtea lui, după ce un vecin l-a sunat să-i spună că un dubios cu elicopter i-a sărit gardul și a început să-i zgârie alpaca. Ajuns de urgență acasă, Godină i-a luat obiectul muncii din mână ministrului Vela și l-a țesălat energic pe cap.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 17.02.2020 13:54 Politic

National Cinematografic