Dacă alte ministere nu se pot lăuda cu rezultate spectaculoase, la Ministerul Economiei de Săpun situația este exact invers: totul duduie. ”Suntem pe locul 1 în Europa, n-avem rivali la economia de săpun”, a anunțat cu nedisimulată mândrie ministrul.

spalat_maini_sapun.jpg De la începutul anului, românii au raportat în medie o economie de săpun de patru ori mai mare decât media europeană anuală. Și, din declarațiile optimiste ale ministrului Economiei de Săpun, se pare că avem șanse ca până la finalul anului să obținem o economie de săpun de 10 ori peste media europeană. 

”Vreau să le mulțumesc românilor pentru efort, nu exagerez cu nimic când spun că s-au ferit de săpun cu religiozitate, altfel nu ajungeam la aceste cifre atât de frumoase”, a spus ministrul Economiei de Săpun. 

Se pare că declarațiile ministrului Economiei de Săpun l-au ambiționat pe ministrul Economiei de Pastă de Dinți, care și-a propus să atingă și el o cifră similară, o economie de pastă de dinți de 8-10 ori peste media europeană.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 15.06.2020 13:49 Politic

National Cinematografic