Ministrul Educației Liviu Pop a primit zeci de proiecte pentru învățământ, dar nu are cine să i le citească

În mod cert, sceptrul prostiei e deținut în PSD în prezent de ministrul Educației, Liviu Pop. În rarele momente în care nu e prea ocupat ca să-și șteargă scuipatul care-i curge din gură, pesedistul face greșeala să vorbească în emisiuni televizate, etalând o prostie care-i face să roșească până și pe angajații jandarmeriei sau chiar pe fotbaliștii din Liga I.

Însă ultima manifestare a prostiei lui Liviu Pop parcă le întrece pe toate. Recent, el și-a concediat asistentul, fără să realizeze că, astfel, nu mai are cine să-i citească proiectele pentru educație sau subtitrările la filme. ”Sunt zeci de proiecte presante pentru învățământ, dar efectiv nu mai are cine să i le citească, totul e blocat”, a povestit cineva din minister.

Situația pare fără ieșire, pentru că Liviu Pop nu știe nici să scrie, astfel că e incapabil să dea un anunț că angajează un nou asistent. El rămâne însă optimist. ”Le voi explica prin semne maimuțelor de la zoo ce am nevoie și ele vor anunța mai departe”, a spus pesedistul. ”Atât doar că nu prea am chef să merg la zoo, că maimuțele sunt răutăcioase și râd tot timpul de mine.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: invatamant Liviu Pop ministru PSD

Alte articole

Vezi mai mult