E foame de bani la PSD! Într-o conferinţă de presă susţinută această dimineaţă, ministrul Finanţelor a explicat pe înţelesul tuturor noua taxă de solidaritate de 2% pe toate veniturile: pe măsură ce dosarele se adună, avocaţii lui Liviu Dragnea încep să ceară onorarii tot mai mari, iar românii trebuie să dea dovadă de solidaritate faţă de îndrăgitul şef al partidului de guvernământ.

misa_dragnea.jpg
Interpelat de un patron a cărui firmă ar putea pierde 15.000 de euro pe lună din cauza noii taxe, ministrul Mişa a răspuns, vizibil iritat: "Dacă aveam 15.000 de euro şi dacă n-aveam. Ştii ceva? Dacă erau băieţi, nu cereau banii ăştia pentru că ştiau că e nevoie de bani pentru Dragnea."

"La televizor sunt băieţi, să vedem unde mai sunt ei băieţi. Tre' să ştie toţi că noi oricum suntem împreună până la capăt, indiferent că o să se numească PSD, că o să se numească PNL, noi tot ăştia o să fim şi ne doare în p**, mergem până la capăt în felul nostru", a continuat ministrul Finanţelor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 19.10.2017 18:41 Politic

National Cinematografic