Lovitură de teatru în scandalul pilonului doi de pensii. Ministrul Finanțelor a anunțat în această dimineață că acesta nici măcar nu mai există fiind mâncat în totalitate de șoarecii care umblă pe la depozite. Șansele de recuperare a sumelor adunate acolo sunt acum ridicol de mici.

pilonul doi de pensii a fost mancat de soareci.jpg

„Îmi cer scuze pentru situația creată, nu am fost pregătiți pentru așa ceva și nu aveam cum să o prevedem. Probabil ați citit în presă cum zilele trecute niște șoareci din Argentina au mâncat jumătate de tonă de marijuana. Ei bine, acei șoareci, drogați fiind, și flămânzi, că știți că marijuana vă face foame, nu?, așa am auzit, deci drogații ăia au venit peste noi și ne-au mâncat și pilonul doi de la fondul de pensii, tot, tot, în minivacanța asta de paști când n-a fost nimeni să mai verifice cum stă treaba. Ce doresc să vă zic, și să transmiteți și mai departe prietenilor, rudelor și mai ales copiilor voștri. Drogul marijuahana este periculos și are efecte incredibil de nocive, cum s-a văzut și în cazul de față. Spuneți nu drogurilor”, a insistat ministrul Finanțelor. 

Șeful dispozitivului de pază al obiectivului Pilonul II de Pensii spune că a trimis un raport în urmă cu câteva zile în care atenționa cu privire la prezența rozătoarelor în incintă, ba chiar a înregistrat o conversație între doi șoricei, unul dintre aceștia transmițând un misteriosul mesaj „Pauvre, pauvre, Pussycat” care încă nu a fost descifrat de serviciul de contra-inteligență al Jandarmeriei Române. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 13.04.2018 17:05 Politic

National Cinematografic