Ministrul Finanţelor, un nou proiect trăznit! Zodiile de pământ plătesc impozit majorat pe terenuri

A greșit-o urât cu impozitul pe bacșiș, dar nu se lasă! Noul ministru al Finanțelor, Orlando Teodorovici, propune o nouă schemă fiscală, în funcție de zodie, care îi bagă pe toți românii în retrograd cu banii.

Concret, un Geamăn cu ascendent în Berbec și luna în primul pătrar, va fi debranșat de la încălzire încă din Ianuarie, dar va plăti cu 10% mai puțin la curentul electric. În schimb, un cetățean în zodia Capricorn, indiferent de ascendent, va plăti un impozit aproape dublu pe terenuri, inclusiv pe cota parte de teren aferentă apartamentului, dacă stă la bloc, dar va fi scutit de impozitul pe limuzine, vile, sau iahturi.

Deși reprezintă doar 25% din populație, românii născuți în zodiile de foc, precum Berbec, Leu și Săgetător, vor suporta subvenţiile celorlalţi la încălzire, povara fiscală devenind serioasă începând cu luna octombrie. Atenție! Nu scapă nici nativii zodiilor de apă, care vor fi scoşi de la sistemul cu contoare şi vor fi puşi să plătească la păuşală, sumele fiind consistent mai mari, pentru că statul e lacom.

Ca și cum asta n-ar fi suficient, românii vor fi nevoiți să stea din nou la cozi interminabile, pentru a li se stabili zodia, statul neavând softul necesar pentru a corobora datele din CNP. Contribuabilii trebuie să vină la sediul ANAF de care aparțin cu buletin în original și copie, certificat de naștere, schiță astrală, o adeverință notarială de la botez, Taxa de 108 lei și 2 timbre fiscale de câte 1,5 RON.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 mai 2015 22:24
Citește mai mult despre: Finante horoscop impozit zodie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult